Automatizacija procesa u online poslovanju - Webiz - novembar 2015.

U okviru Webizovih poslovnih edukacija za 2015. Naš CEO Aleksandar Boroš Đevi odražao je prezentaciju o automatizaciji procesa u prodavnici Totalbike.rs. Govorio je o 6 bitnih faktora koji doprinose bržem rešavanju, inače monotonih poslova. Sa njima štedimo vreme, imamo bolju proveru i profitabilniji smo.

pixlr

Može i bez Photoshopa dosta toga da se uradi

Od klijenta se NE očekuje da zna koristiti Photoshop, takođe nije ni njegovo da ga ima instaliranog kod sebe na računaru (a nije ni jeftino), ali klijent je taj koji najbolje zna šta želi da promoviše na svom sajtu.

Za dobru promociju ili dobar newsletter, potrebna je fotografija i banner sa promo infomacijom.

Online verzija softwera gde iz svog browsera lako možete uraditi sve osnovne i malo naprednije radnje nad grafikama zove se PIXLR Editor.
 

Automatic update of the list of products from the website Kupindo.com

Automatic update of the list of products from the website Kupindo.com

In the last few years, e-commerce started to blossom in Serbia and many have noticed the opportunity to sell their products and services online. Designing a quality website that will be SEO optimized does not guarantee profit without any effort. Lately, it has resorted to various ways of advertising on the Internet such as AdWords, which enables users to easily find your products. In the last few years, e-commerce started to blossom in Serbia and many have noticed the opportunity to sell their products and services online.

Automatsko postavljanje i ažuriranje  proizvoda na Kupindo.com

Automatsko postavljanje i ažuriranje proizvoda na Kupindo.com

Poslednjih nekoliko godina elektronska trgovina u Srbiji je uzela maha i mnogi su uvideli mogućnost da svoje proizvode i usluge prodaju putem interneta. Sama izrada kvalitetne web stranice koja ce biti SEO optimalizovana ne garantuje da ćete rešiti sve svoje probleme i bez mnogo truda doći do profita. U poslednje vreme se pribegava raznim načinima reklamiranja na internetu kao što je AdWords koji omogućava da korisnici lakše pronađu vaše proizvode.

Kako izgleda dobar PR tekst?

Kako izgleda dobar PR tekst?

Važan aspekt dobrog PR teksta je da se on suštinski ne razlikuje od običnog novinarskog teksta tj. da čitaoc u njemu ne nalazi direktnu reklamu već tekst vidi kao nezavisno izveštavanje novinara koje u nekim svojim delovima indirektno prenosi željenu PR poruku. Na ovaj način Vaša poruka dospeva u svest čitaoca kao prirodna, nenametljiva i proverena informacija. Zato je veoma važno da Vaše PR tekstove pišu profesionalci koji ih neće pretvoriti u tekstualne reklame.
Redizajn Totalbike internet prodavnice - Responsive design

Redizajn Totalbike internet prodavnice - Responsive design

Na drugi rođendan Totalbike-a lansiran je novi unapređen i redizajniran sajt. Osnovna ideja kojom smo se vodili je da korisnicima, kako postojećim tako i novim olakšamo kupovinu.

Jednostavno zvuči, ali proces je itekako kompleksan i bez iskustva se ne može u potpunosti realizovati. Uz korišćenje Drupal 7 motora sada je kupovina na Totalbike.rs mnogo ugodnija, a proces od odabira artikla do završetka poručivanja mnogo brži.

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Wed, 08 Apr 2009

Momci su nam napravili jedan izuzetan web shop alata, gde naši kupci mogu detajno da pregledaju naše alate i mogu da ih naruče preko interneta. Pravili su nam još i reklamne materijale, kataloge, video snimak, banere itd. Sa svim uslugama smo prezadovoljni! Ja svakome preporučujem ove momke iz Subotice!

Derbix-Promet
Mon, 24 May 2010
Naš sajt www.sunedeljnik.rs je izradio Studio Present pre dve godine.
Sajt je odrađen stručno i kvalitetno što se može lako proveriti kada otvorite našu stranicu. Veoma sam zadovoljan kotiranjem sajta na glavnom pretraživaču za ove prostore - Google - u!
SU NEDELJNIK doo