Studio Present je postao Google AdWords partner

Četiri godine se učestalo bavimo AdWords oglasima, a od kada je osnovan Google Engage uvideli smo da Google definitivno želi da ulože u Srbiju  tj. da poboljša ovo tržište reklamiranja.

Želeli smo da unapredimo svoje znanje kako bi klijentima mogli ponuditi najkvalitetniju reklamu sa dobrim odnosom uloženog novca i ostvarenog profita. Uz angažovanje svih zaposlenih i uz neizmernu pomoć ljudi iz Google Engage tima Studio Present d.o.o. je postao AdWords partner.

Trenutno smo jedina kompanija u Vojvodini, koja poseduje sertifikat. Možemo nuditi reklame na srpskom, engleskom i mađarskom jeziku.

 

Šta je potrebno da neka kompanija postane Google AdWords partner?

  • firma mora posedovati minimum jednog sertifikovanog člana (osoba je položila minimum dva testa)
  • korišćenje svih naprednih opcija AdWords reklamiranja, negativne ključne reči, ekstenzije, DisplayAd, pravilno organizovanje kampanja i grupa, kvalitet reklama itd.
  • uspeli smo dostići kvotu od potrošenih 10.000$ u poslednja 3 meseca što je takođe jedan od uslova

Šta je budućnost? Dalje usavršavanje i brušenje zanata reklamiranja, jer ćemo samo tako ostati konkurentni i moći pratiti tržište oglašavanja koje će biti sve veće.

Iskreno zahvaljujemo svim partnerima koji su nam ukazali poverenje i prepustili nam posao reklamiranja njihovih preduzeća.

 

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Wed, 07 Aug 2013

Za Studio Present sam saznao preko neta, tražio sam firmu koja radi Drupal (jedna od retkih, definitivno). Sav posao je urađen remote, nikada se nismo sreli, ali tokom rada je izgrađeno poverenje i jedan izuzetno prijateljski odnos.
Od početka, definisanja zahteva, ralizacije i promena koje su u hodu pravljene, problema koji su u hodu rešavani, imali smo krajnje profesionalnu uslugu. Bez obzira na naše zahteve sva rešenja koja smo dobili su bila odlična već iz prvog pokušaja. Stvari su rađene u skladu sa dogovorom, poštovani su datumi što je meni lično bilo jako bitno. Reagovalo se jako brzo na sve zahteve, ponekad čak i vikendom.
Slobodno mogu reći da ukoliko želite brzu i kvalitetnu uslugu, sa vrlo konkurentnom cenom, na pravom ste mestu.

Srdačno,
Željko Marković - VDEL

VDEL
Thu, 27 May 2010

Studio Present je jedan od retkih koji u svom poslovanju neguje, pre svega profesionalni pristup, a u isto vreme uspeva da ostane fleksibilan i lak za saradnju. Odlično izbalansiran tim, spreman da prihvati izazove i efikasno rešava probleme, što je u više navrata potvrđeno tokom naše dosadašnje saradnje.  

Poznanici