Naši brendovi

 

 

Totalbike.rs je internet prodavnica bicikli i delova za bicikle. Ono što  Totalbike izdvaja od konkurencije je pre svega  dobra navigacija  nad kategorijama proizvoda. Ovo omogućava mušteriji da se lako snađe i brzo odabere ono zbog čega je došla na sajt, a to je najbitnije.

Sve što je korisnik poregledao ranije, se pamti u bazi, pa se do artikala koji su bili jednom otvoreni lako dolazi ponovo. Za lakši odabir proizvoda mušteriji se uvek nude i slični proizvodi jer se često dešava da sam kupac nije ni svestan da mu nešto treba dok to ne vidi.

Proces kupovine je maksimalno ubrzan i olakšan, a registracija nije obavezna.  Vrlo dobro je pozicioniran na Google-u zbog svojih edukativnih i PR tekstova i relevantnog sadržaja.

Još neke odlike ove prodavnice su: maksimalna automatizacija administriranja porudžbina, automatsko pravljenje računa (sajt je povezan sa knjigovodstvenim programom), automatski prenos podataka u aplikaciju BEX kurirske službe. Sve ovo štedi dragoceno vreme Vaših radnika i smanjuje mogućnost greške.

 

 

 

 

Petbox.rs je Internet prodavnica hrane i opreme za kućne ljubimce. Vlasnici kućnih ljubimaca su specifični po svojim željama i onom što smatraju potrebama svojih ljubimaca. Prednost Internet prodavnice na ovom polju je mnogo šira ponuda nego što je sebi mogu priuštiti klasični Pet Shop-ovi. Za sve artikle kupac može lako odabrati između mnoštva ponuđenih varijacija po pitanju boje, veličine, ukusa, mirisa...

Vlasnici ljubimaca često su u nedoumici jer uvek žele da odaberu najbolje. Zato im je, dok uživaju u virtuelnoj šetnji kroz Petbox uvek dostupan chat sa prodavcem koji će ih posavetovati i odgovoriti na pitanja. Mimo radnog vremena  kupci svoja pitanja mogu poslati putem Kontakt formulara do kog se lako dolazi jednim klikom sa bilo koje stranice a pitanja stižu Vama na E-mail adresu.

Proces kupovine je maksimalno jednostavan, bez potrebe za prijavljivanjem i kreiranjem naloga. Pre svake isporuke, kupcu se šalje automatski e-mail i sms poruka kojom ih obaveštavamo da će im paket narednog dana biti isporučen.

Kreiranjem ovakve prodavnice trudili smo se da se kupci osećaju "razmaženo" i da se maksimalno ugodi njihovim željama i konforu prilikom kupovine kod nas.

 

 

 

TOPfish.rs je internet prodavnica ribolovačke opreme i mamaca.  Pored toga što je prodavnica opremljena velikim izborom opreme različitih proizvođača sajt je prilagođen  pametnim telefonima i tabletima. Zbog trenutne ekspanzije ovih uređaja prsto bi bilo šteta ne iskoristiti  priliku da svojim mušterijama  omogućite lak i jednostavan pregled kataloga sa telefona.

Takozvani RESPONSIVE dizajn se prilagođava svakoj rezoluciji uređaja na kojoj se pregleda prodavnica pa mušteriji više nije potreban klasičan desktop računar da bi kupovala.

I pored dobre organizovanosti sajta neki kupci i dalje vole da pozovu prodavca telefonom kako bi se uverili da su cene ažurne ili pitali za neki savet. TOPfish  poseduje SIP centralu i sva telefonska komunikacija se vrši preko klasičnog računa. Pre samog javljanja  Vi možete imati uvid koja vas mušterija zove, koliko je kupila do tog momenta i koje su trenutne aktivne porudžbine kako bi se odmah spremili za razgovor.

TOPfish.rs pored web prodavnice poseduje i maloprodajni objekat tj. fizičku prodavnicu. U ovom slučaju lager stanje mora biti vrlo dobro uvezano i između web dela, knjigovodstvenog programa i maloprodajnog objekta.  Mi znamo kako da rešimo ovakve situacije.

 

 

 

 

 

 

 

Present Commerc je kompletno rešenje za Vašu internet prodavnicu. Narodski rečeno dobijate "ključ u ruke". Uz mesečnu nadoknadu prilagođenu vašim potrebama i obimu poslaovanja dobijate web shop gde se u potpunosti usresređujete na prodaju bez brige o tehničkim detaljima.

Nećete morati misliti o hostingu, serverima, o e-mailovima, nećete morati imati tim ljudi - programera koje bi morali plaćati da sajt uvek radi i da je sistem ažuran.

Svo naše dosadašnje iskustvo i znanje iz oblasti E-commerca je pretočeno u ovaj sistem pa tako dobijate internet prodavnicu svetske klase koja je već u startu prerasla dečije bolesti.

Omogućili smo vam jednostavno administriranje proizvoda i porudžbina, sve napredne funkcije koje treba da ima jedna ozbiljna internet prodavnica. Automatsko pravljenje računa direktno sa sajta, integracija sa BEX aplikacijom kurirske službe i još mnoge druge. 

Posetite zvanični sajt Present Commerc kako bi pregledali sve opcije i usluge a zatim odabrali svoj paket koji vam odgovara.

 

 

 

dodaj u korpu.rs

 

 

Prijavi se na 12+1 zlatno pravilo za uspešnu web prodavnicu

Dodajukorpu.rs je projekat nastao sa ciljem širenja svesti i znanja o poslovanju na Internetu, sa akcentom na Internet trgovinu i njene prednosti.

Iza projekta nalazi se tim stručnjaka za različite oblasti značajne u sferi web trgovine: programiranje, web dizajn, online marketing, administracija sajtova i drugo.

Svaki član našeg tima posvećen je jednoj od ovih oblasti i poseduje stručna znanja i značajno iskustvo u onome što radi.

Dodajukorpu.rs tim je tim iskusan u internet poslovanju, izradi web prodavnica za klijente, vođenju sopstevnih web prodavnica i internet marketingu. U našem dosadašnjem radu, kroz razgovore sa klijentima, i u želji da im što više približimo i pojasnimo poslovanje na internetu, vremenom smo shvatili da na našim prostorima ne postoji jedinstvena baza znanja, saveta, iskustava i vodiča kroz online poslovanje i trgovinu. Vođeni tim saznanjem, pokrenuli smo Dodajukorpu.rs - sajt koji u sebi nosi ideju da ubrzo postane objedinjena baza znanja, Vaših i naših iskustava i saveta o online prodaji.

Namera nam je da svakodnevno, kroz blogove, diskusije i analize, prenosimo naše znanje svima zainteresovanim za ovaj aspekt poslovanja, kako početnicima tako i iskusnim online prodavcima.

Takođe nam je cilj da sa internet prodaje skinemo veo magle kojim je ona obavijena kod nas. Na našem online tržištu (mislimo pri tom na Srbiju i region) još uvek posao cveta onima koji na nekvalitetan i nestručan način nude usluge u online programiranju, dizajnu, marketingu... i time stvaraju atmosferu u kojoj se poslovanje na Internetu vezuje za prevare i obmane. Naša želja je da širimo svest i znanja o mnogobrojnim pozitivnim stranama i prednostima koje online poslovanje svakako poseduje.

Nadamo se da ćete nam se u tome pridružiti i svoijm komentarima, savetima, pitanjima i iskustvima aktivno učestvovati u ovom projektu.

 

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Tue, 29 Dec 2015

Bojane, želim da se zahvalim celom vašem timu a pre svega tebi, zaista si briljantno odrađivao sve zahteve od kako si se priključio projektu.

Grafikum d.o.o.
Thu, 08 Aug 2013
Za celokupan tim Studio Presenta imamo samo reči hvale.

Poštovali su sve naše zahteve i u kratkom roku su izradili veoma kvalitetan krajnji proizvod - internet prodavnicu igračaka i sezonskih artikala.

Toplo ih preporučujemo svima.

Eurom-Denis d.o.o.