Naši brendovi

 

 

Totalbike.rs je internet prodavnica bicikli i delova za bicikle. Ono što  Totalbike izdvaja od konkurencije je pre svega  dobra navigacija  nad kategorijama proizvoda. Ovo omogućava mušteriji da se lako snađe i brzo odabere ono zbog čega je došla na sajt, a to je najbitnije.

Sve što je korisnik poregledao ranije, se pamti u bazi, pa se do artikala koji su bili jednom otvoreni lako dolazi ponovo. Za lakši odabir proizvoda mušteriji se uvek nude i slični proizvodi jer se često dešava da sam kupac nije ni svestan da mu nešto treba dok to ne vidi.

Proces kupovine je maksimalno ubrzan i olakšan, a registracija nije obavezna.  Vrlo dobro je pozicioniran na Google-u zbog svojih edukativnih i PR tekstova i relevantnog sadržaja.

Još neke odlike ove prodavnice su: maksimalna automatizacija administriranja porudžbina, automatsko pravljenje računa (sajt je povezan sa knjigovodstvenim programom), automatski prenos podataka u aplikaciju BEX kurirske službe. Sve ovo štedi dragoceno vreme Vaših radnika i smanjuje mogućnost greške.

 

 

 

 

Petbox.rs je Internet prodavnica hrane i opreme za kućne ljubimce. Vlasnici kućnih ljubimaca su specifični po svojim željama i onom što smatraju potrebama svojih ljubimaca. Prednost Internet prodavnice na ovom polju je mnogo šira ponuda nego što je sebi mogu priuštiti klasični Pet Shop-ovi. Za sve artikle kupac može lako odabrati između mnoštva ponuđenih varijacija po pitanju boje, veličine, ukusa, mirisa...

Vlasnici ljubimaca često su u nedoumici jer uvek žele da odaberu najbolje. Zato im je, dok uživaju u virtuelnoj šetnji kroz Petbox uvek dostupan chat sa prodavcem koji će ih posavetovati i odgovoriti na pitanja. Mimo radnog vremena  kupci svoja pitanja mogu poslati putem Kontakt formulara do kog se lako dolazi jednim klikom sa bilo koje stranice a pitanja stižu Vama na E-mail adresu.

Proces kupovine je maksimalno jednostavan, bez potrebe za prijavljivanjem i kreiranjem naloga. Pre svake isporuke, kupcu se šalje automatski e-mail i sms poruka kojom ih obaveštavamo da će im paket narednog dana biti isporučen.

Kreiranjem ovakve prodavnice trudili smo se da se kupci osećaju "razmaženo" i da se maksimalno ugodi njihovim željama i konforu prilikom kupovine kod nas.

 

 

 

TOPfish.rs je internet prodavnica ribolovačke opreme i mamaca.  Pored toga što je prodavnica opremljena velikim izborom opreme različitih proizvođača sajt je prilagođen  pametnim telefonima i tabletima. Zbog trenutne ekspanzije ovih uređaja prsto bi bilo šteta ne iskoristiti  priliku da svojim mušterijama  omogućite lak i jednostavan pregled kataloga sa telefona.

Takozvani RESPONSIVE dizajn se prilagođava svakoj rezoluciji uređaja na kojoj se pregleda prodavnica pa mušteriji više nije potreban klasičan desktop računar da bi kupovala.

I pored dobre organizovanosti sajta neki kupci i dalje vole da pozovu prodavca telefonom kako bi se uverili da su cene ažurne ili pitali za neki savet. TOPfish  poseduje SIP centralu i sva telefonska komunikacija se vrši preko klasičnog računa. Pre samog javljanja  Vi možete imati uvid koja vas mušterija zove, koliko je kupila do tog momenta i koje su trenutne aktivne porudžbine kako bi se odmah spremili za razgovor.

TOPfish.rs pored web prodavnice poseduje i maloprodajni objekat tj. fizičku prodavnicu. U ovom slučaju lager stanje mora biti vrlo dobro uvezano i između web dela, knjigovodstvenog programa i maloprodajnog objekta.  Mi znamo kako da rešimo ovakve situacije.

 

 

 

 

 

 

 

Present Commerc je kompletno rešenje za Vašu internet prodavnicu. Narodski rečeno dobijate "ključ u ruke". Uz mesečnu nadoknadu prilagođenu vašim potrebama i obimu poslaovanja dobijate web shop gde se u potpunosti usresređujete na prodaju bez brige o tehničkim detaljima.

Nećete morati misliti o hostingu, serverima, o e-mailovima, nećete morati imati tim ljudi - programera koje bi morali plaćati da sajt uvek radi i da je sistem ažuran.

Svo naše dosadašnje iskustvo i znanje iz oblasti E-commerca je pretočeno u ovaj sistem pa tako dobijate internet prodavnicu svetske klase koja je već u startu prerasla dečije bolesti.

Omogućili smo vam jednostavno administriranje proizvoda i porudžbina, sve napredne funkcije koje treba da ima jedna ozbiljna internet prodavnica. Automatsko pravljenje računa direktno sa sajta, integracija sa BEX aplikacijom kurirske službe i još mnoge druge. 

Posetite zvanični sajt Present Commerc kako bi pregledali sve opcije i usluge a zatim odabrali svoj paket koji vam odgovara.

 

 

 

dodaj u korpu.rs

 

 

Prijavi se na 12+1 zlatno pravilo za uspešnu web prodavnicu

Dodajukorpu.rs je projekat nastao sa ciljem širenja svesti i znanja o poslovanju na Internetu, sa akcentom na Internet trgovinu i njene prednosti.

Iza projekta nalazi se tim stručnjaka za različite oblasti značajne u sferi web trgovine: programiranje, web dizajn, online marketing, administracija sajtova i drugo.

Svaki član našeg tima posvećen je jednoj od ovih oblasti i poseduje stručna znanja i značajno iskustvo u onome što radi.

Dodajukorpu.rs tim je tim iskusan u internet poslovanju, izradi web prodavnica za klijente, vođenju sopstevnih web prodavnica i internet marketingu. U našem dosadašnjem radu, kroz razgovore sa klijentima, i u želji da im što više približimo i pojasnimo poslovanje na internetu, vremenom smo shvatili da na našim prostorima ne postoji jedinstvena baza znanja, saveta, iskustava i vodiča kroz online poslovanje i trgovinu. Vođeni tim saznanjem, pokrenuli smo Dodajukorpu.rs - sajt koji u sebi nosi ideju da ubrzo postane objedinjena baza znanja, Vaših i naših iskustava i saveta o online prodaji.

Namera nam je da svakodnevno, kroz blogove, diskusije i analize, prenosimo naše znanje svima zainteresovanim za ovaj aspekt poslovanja, kako početnicima tako i iskusnim online prodavcima.

Takođe nam je cilj da sa internet prodaje skinemo veo magle kojim je ona obavijena kod nas. Na našem online tržištu (mislimo pri tom na Srbiju i region) još uvek posao cveta onima koji na nekvalitetan i nestručan način nude usluge u online programiranju, dizajnu, marketingu... i time stvaraju atmosferu u kojoj se poslovanje na Internetu vezuje za prevare i obmane. Naša želja je da širimo svest i znanja o mnogobrojnim pozitivnim stranama i prednostima koje online poslovanje svakako poseduje.

Nadamo se da ćete nam se u tome pridružiti i svoijm komentarima, savetima, pitanjima i iskustvima aktivno učestvovati u ovom projektu.

 

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Thu, 27 May 2010

Studio Present je jedan od retkih koji u svom poslovanju neguje, pre svega profesionalni pristup, a u isto vreme uspeva da ostane fleksibilan i lak za saradnju. Odlično izbalansiran tim, spreman da prihvati izazove i efikasno rešava probleme, što je u više navrata potvrđeno tokom naše dosadašnje saradnje.  

Poznanici
Mon, 24 May 2010
Naš sajt www.sunedeljnik.rs je izradio Studio Present pre dve godine.
Sajt je odrađen stručno i kvalitetno što se može lako proveriti kada otvorite našu stranicu. Veoma sam zadovoljan kotiranjem sajta na glavnom pretraživaču za ove prostore - Google - u!
SU NEDELJNIK doo