Web dizajn

web dizajn, totlabike

U današnje vreme gotovo je nezamislivo da posedujete firmu a da ona nije prisutna i na internetu. Internet vam daje nove mogućnosti, bolju vidljivost, a ako se bavite trgovinom, posedovanjem internet prodavnice prelazite granice svog grada, prisutni ste u celoj državi i otvarate se i ka svetu.

Kako bi što bolje predstavili Vašu firmu, delatnost ili uslugu, Web Dizajn mora biti prlagođen kulturi Vaše kompanije, proizvodima koje prodajte i naravno Vašim mušterijama. Opremljeni smo znanjem, alatima i iskustvom da Vam izradimo kompletnu i unikatnu internet prezentaciju, web prodavnicu ili bilo koji drugi oblik internet prisustva. Mnogi preduzetnici su nam ukazali poverenje, pogledajte naše dosadašnje radove.

Najbitnije je da znate šta želite da postignete sa Vašom novom web stranicom, kako biste mogli objasniti stručnom licu koje su Vaše potrebe i kako bi Vam on mogao ponuditi najbolju opciju za Vas i Vaše posetioce.

Pored izrade web prezentacije mi vam nudimo: izradu logo-a, flayera, postera, bannera, i drugog grafičkog materijala za print ili za web upotrebu.

Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja, a mi ćemo Vam pomoći kako da dođete do najboljeg rešenja.

web programiranje

Programiranje

U moderno doba važi nepisano pravilo da ako niste na internetu praktično i ne postojite. Zbog sve veće konkurencije, uvek želimo korisnicima ponuditi bolje i sigurnije proizvode. Nekome će biti dovoljna gotova rešenja koja nudimo, dok će drugima potrebne posebne nadogradnje zbog specifičnosti posla koji se bave.

Naš tim će u dogovoru sa vama izraditi najbolje rešenje, a ukoliko je potrebno i posebno ga prilagoditi Vašim zahtevima na osnovu dugogodišnjeg iskustva.

Tehnologije programiranja koje obuhvatamo:

SEO pripremljen sajt spreman za dobru Google pretragu

SEO pripremljen sajt spreman za dobru poziciju na Google-u

Za internet nije dovoljno da dobro poznajete svoj proizvod ili uslugu. Svoje iskustvo podelite sa nama a mi ćemo vam pomoći da svoju internet prodavnicu ili sajt dobro optimizujete za Google pretragu.

Pravilno definisan izgled linkova, pravilno postavljene fotografije, dobra struktura sadržaja, isticanje ključnih reči su samo neke od tehničkih stvari koje su pre svega bitne za vaše mušterije a samim tim i za pretraživače.

Naučićemo vas kako da pravilno kreirate sadržaj, vesti, opise proizvoda ili blog postove. Kako se u prvi plan stavljaju one stvari koje želite da istaknete.

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Fri, 21 May 2010

Šta reći o njima osim da su sjajan tim! Profesionalnost, brzina i efikasnost su nas prijatno iznenadili. Veoma je veliko zadovoljstvo raditi sa njima, jer za njih nema granica i nemogućih projekata. Najzad smo našli pravu agenciju, koja može da zadovolji sve naše prohteve.

Dielle doo
Thu, 15 Aug 2013

Nakon završetka izrade FB aplikacije firma Studio Present je premašila sva naša očekivanja i izradila nagradnu igru (PUZZLE) koji je kako svojim dizajnom tako i efikašnošću opravdao i više nego što smo tražili. Brzina, efikasnost, professionalnost, i pre svega korektnost je ono što smo mi iskusili prilikom naše dosadašnje saradnje. Rado preporučujemo ovu firmu, po osnovi naših pozitivnih iskustava.

Mini Pani