Eci-pec.rs

Eci-pec.rs
Eci-pec.rs
Eci-pec.rs

Eci-pec.rs je online prodavnica baby opreme, igračaka i edukativnog materijala za decu. Kompanija jamaxM koja je vlasnik prodavnice pored svoje proizvodnje zastupa i druge brendove. Zbog toga je prvi fokus u kategorijama na PINO TOYS igračkama (vlasik sajta sam može da namešta redosled kategorija). 
Omogućena je opcija "Promo paketa" gde se može odrediti određeni popust za set proizvoda. U izradi je i poseban sajt sa istim asortimanom ali za veleprodajne kupce, koji će biti povezan sa knjigovodstvenim sistemom u realnom vremenu.
Brza izmena cena preko .csv fajlova je samo jedna od olakšica u administraciji jedne online prodavnice. Klijent se opredelio za PresentCommerce rešenje, sa specijalnim zahtevom za unikatnim dizajnom i izradom logo-a.

baza podataka
CSS
drupal
html
php
programiranje

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Sat, 12 Feb 2011

Ne bi ličilo na nas da počnemo sa "o njima bi mogli reći..." ili tome slično, zato jednostavno - SVAKI DAN SE RADUJEMO ŠTO SARAĐUJEMO BAŠ SA OVOM EKIPOM! A VAMA KOJI JOŠ RAZMIŠLJATE: PRESTANITE TO DA RADITE I UPUSTITE SE U OVU PRIČU KOJA VAM GARANTUJE HEPIEND!!!

www.explode.rs

Explode doo
Tue, 31 Mar 2015

Za STUDIO PRESENT smo saznali preko pretraživača, tražili smo takav tim sa kojima se može lako dogovarati i sprovesti ideje naše tradicije a ipak u duhu savremenih trendova. Mada je tematika svojstvena, uspeli smo izraditi osnovu sajta kako bi dala one informacije koje su našim posetiocima najpotrebnije.
Sajt je namenjen veoma širokoj ciljnoj grupi: sve starosne grupe, prvenstveno grad i opština Subotica kao fokus, ali i za ceo region značajne informacije u versko-kulturno-istorijskom polju.
Mi smo znali šta želimo, Studio present je znao kako sprovesti!