Eci-pec.rs

Eci-pec.rs
Eci-pec.rs
Eci-pec.rs

Eci-pec.rs je online prodavnica baby opreme, igračaka i edukativnog materijala za decu. Kompanija jamaxM koja je vlasnik prodavnice pored svoje proizvodnje zastupa i druge brendove. Zbog toga je prvi fokus u kategorijama na PINO TOYS igračkama (vlasik sajta sam može da namešta redosled kategorija). 
Omogućena je opcija "Promo paketa" gde se može odrediti određeni popust za set proizvoda. U izradi je i poseban sajt sa istim asortimanom ali za veleprodajne kupce, koji će biti povezan sa knjigovodstvenim sistemom u realnom vremenu.
Brza izmena cena preko .csv fajlova je samo jedna od olakšica u administraciji jedne online prodavnice. Klijent se opredelio za PresentCommerce rešenje, sa specijalnim zahtevom za unikatnim dizajnom i izradom logo-a.

baza podataka
CSS
drupal
html
php
programiranje

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Thu, 27 May 2010

Studio Present je jedan od retkih koji u svom poslovanju neguje, pre svega profesionalni pristup, a u isto vreme uspeva da ostane fleksibilan i lak za saradnju. Odlično izbalansiran tim, spreman da prihvati izazove i efikasno rešava probleme, što je u više navrata potvrđeno tokom naše dosadašnje saradnje.  

Poznanici
Wed, 07 Aug 2013

Za Studio Present sam saznao preko neta, tražio sam firmu koja radi Drupal (jedna od retkih, definitivno). Sav posao je urađen remote, nikada se nismo sreli, ali tokom rada je izgrađeno poverenje i jedan izuzetno prijateljski odnos.
Od početka, definisanja zahteva, ralizacije i promena koje su u hodu pravljene, problema koji su u hodu rešavani, imali smo krajnje profesionalnu uslugu. Bez obzira na naše zahteve sva rešenja koja smo dobili su bila odlična već iz prvog pokušaja. Stvari su rađene u skladu sa dogovorom, poštovani su datumi što je meni lično bilo jako bitno. Reagovalo se jako brzo na sve zahteve, ponekad čak i vikendom.
Slobodno mogu reći da ukoliko želite brzu i kvalitetnu uslugu, sa vrlo konkurentnom cenom, na pravom ste mestu.

Srdačno,
Željko Marković - VDEL

VDEL