Eci-pec.rs

Eci-pec.rs
Eci-pec.rs
Eci-pec.rs

Eci-pec.rs je online prodavnica baby opreme, igračaka i edukativnog materijala za decu. Kompanija jamaxM koja je vlasnik prodavnice pored svoje proizvodnje zastupa i druge brendove. Zbog toga je prvi fokus u kategorijama na PINO TOYS igračkama (vlasik sajta sam može da namešta redosled kategorija). 
Omogućena je opcija "Promo paketa" gde se može odrediti određeni popust za set proizvoda. U izradi je i poseban sajt sa istim asortimanom ali za veleprodajne kupce, koji će biti povezan sa knjigovodstvenim sistemom u realnom vremenu.
Brza izmena cena preko .csv fajlova je samo jedna od olakšica u administraciji jedne online prodavnice. Klijent se opredelio za PresentCommerce rešenje, sa specijalnim zahtevom za unikatnim dizajnom i izradom logo-a.

baza podataka
CSS
drupal
html
php
programiranje

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Thu, 15 Aug 2013

Nakon završetka izrade FB aplikacije firma Studio Present je premašila sva naša očekivanja i izradila nagradnu igru (PUZZLE) koji je kako svojim dizajnom tako i efikašnošću opravdao i više nego što smo tražili. Brzina, efikasnost, professionalnost, i pre svega korektnost je ono što smo mi iskusili prilikom naše dosadašnje saradnje. Rado preporučujemo ovu firmu, po osnovi naših pozitivnih iskustava.

Mini Pani
Thu, 08 Aug 2013

Tim je uigran, momci su mladi, ambiciozni i, što je najvažnije, poznaju alate koje koriste i razvijaju. To je naša budućnost :))

Subotica.info