Onlinepolo.hu - Dizajner

Onlinepolo

Ovo je sistem za dizajniranje unikatnih proizvoda (majice, šolje, jastuci itd.) 
 
Prilagođen je mobilnim i tablet uređajima zbog same tehnologije izrade. U predhodnim verzijama se koristila FLASH tehnologija, dok sada koristimo HTML 5, js i CSS3 komponenete kako bi postigli isti doživljaj korišćenja na svim platformama.
 
Korisniku je omogućeno da odabere motiv, za svoj predmet, iz galerije ili da pošalje svoju sliku sa računara. 
 
Ukoliko želi može da doda i tekst odnosno da menja boje, slova ili grafike.
 
Baratanje samim dizajnerom je vrlo jednostavno i intuitivno pa i oni koji nemaju tehničkog iskustva lako mogu da naprave svoju unikatnu majicu recimo.
 
Posebna pažnja je data projektovanju korisničkog interfejsa kako bi se što brže i jednostavnije završilo kreiranje proizvoda.

baza podataka
CSS
drupal
html
php
programiranje

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Tue, 29 Dec 2015

Bojane, želim da se zahvalim celom vašem timu a pre svega tebi, zaista si briljantno odrađivao sve zahteve od kako si se priključio projektu.

Grafikum d.o.o.
Wed, 07 Aug 2013

Za Studio Present sam saznao preko neta, tražio sam firmu koja radi Drupal (jedna od retkih, definitivno). Sav posao je urađen remote, nikada se nismo sreli, ali tokom rada je izgrađeno poverenje i jedan izuzetno prijateljski odnos.
Od početka, definisanja zahteva, ralizacije i promena koje su u hodu pravljene, problema koji su u hodu rešavani, imali smo krajnje profesionalnu uslugu. Bez obzira na naše zahteve sva rešenja koja smo dobili su bila odlična već iz prvog pokušaja. Stvari su rađene u skladu sa dogovorom, poštovani su datumi što je meni lično bilo jako bitno. Reagovalo se jako brzo na sve zahteve, ponekad čak i vikendom.
Slobodno mogu reći da ukoliko želite brzu i kvalitetnu uslugu, sa vrlo konkurentnom cenom, na pravom ste mestu.

Srdačno,
Željko Marković - VDEL

VDEL