Onlinepolo.hu - Dizajner

Onlinepolo

Ovo je sistem za dizajniranje unikatnih proizvoda (majice, šolje, jastuci itd.) 
 
Prilagođen je mobilnim i tablet uređajima zbog same tehnologije izrade. U predhodnim verzijama se koristila FLASH tehnologija, dok sada koristimo HTML 5, js i CSS3 komponenete kako bi postigli isti doživljaj korišćenja na svim platformama.
 
Korisniku je omogućeno da odabere motiv, za svoj predmet, iz galerije ili da pošalje svoju sliku sa računara. 
 
Ukoliko želi može da doda i tekst odnosno da menja boje, slova ili grafike.
 
Baratanje samim dizajnerom je vrlo jednostavno i intuitivno pa i oni koji nemaju tehničkog iskustva lako mogu da naprave svoju unikatnu majicu recimo.
 
Posebna pažnja je data projektovanju korisničkog interfejsa kako bi se što brže i jednostavnije završilo kreiranje proizvoda.

baza podataka
CSS
drupal
html
php
programiranje

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Thu, 15 Aug 2013

Nakon završetka izrade FB aplikacije firma Studio Present je premašila sva naša očekivanja i izradila nagradnu igru (PUZZLE) koji je kako svojim dizajnom tako i efikašnošću opravdao i više nego što smo tražili. Brzina, efikasnost, professionalnost, i pre svega korektnost je ono što smo mi iskusili prilikom naše dosadašnje saradnje. Rado preporučujemo ovu firmu, po osnovi naših pozitivnih iskustava.

Mini Pani
Tue, 31 Mar 2015

Za STUDIO PRESENT smo saznali preko pretraživača, tražili smo takav tim sa kojima se može lako dogovarati i sprovesti ideje naše tradicije a ipak u duhu savremenih trendova. Mada je tematika svojstvena, uspeli smo izraditi osnovu sajta kako bi dala one informacije koje su našim posetiocima najpotrebnije.
Sajt je namenjen veoma širokoj ciljnoj grupi: sve starosne grupe, prvenstveno grad i opština Subotica kao fokus, ali i za ceo region značajne informacije u versko-kulturno-istorijskom polju.
Mi smo znali šta želimo, Studio present je znao kako sprovesti!