Unikat - zlatara

Unikat zaltara - naslovna strana
Unikat zlatara - kategorije nakita

Prezentacioni sajt zlatare Unikat, vlasnik, Arpad je naš sugrađanin pa je time izazov bio još veći da što bolje približimo njegovu unikatnu izradu nakita. 

Svaka grupa nakita u svom albumu sadrži sve dostupne proizvode. Administratoru sajta je omogućeno da menja raspored proizvoda - koji će se prvi pokazati.

Kompletan sadržaj je preveden na više jezika, bitno za napomenuti je to da su i linkovi - URL putanje takođe prevedeni pa je ovim poboljšano indexiranje od strane internet pretraživača.

baza podataka
drupal
html
php

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Thu, 27 May 2010

Studio Present je jedan od retkih koji u svom poslovanju neguje, pre svega profesionalni pristup, a u isto vreme uspeva da ostane fleksibilan i lak za saradnju. Odlično izbalansiran tim, spreman da prihvati izazove i efikasno rešava probleme, što je u više navrata potvrđeno tokom naše dosadašnje saradnje.  

Poznanici
Thu, 15 Aug 2013

Nakon završetka izrade FB aplikacije firma Studio Present je premašila sva naša očekivanja i izradila nagradnu igru (PUZZLE) koji je kako svojim dizajnom tako i efikašnošću opravdao i više nego što smo tražili. Brzina, efikasnost, professionalnost, i pre svega korektnost je ono što smo mi iskusili prilikom naše dosadašnje saradnje. Rado preporučujemo ovu firmu, po osnovi naših pozitivnih iskustava.

Mini Pani