Web shop - Kompletno e-commerce rešenje (web prodavnica ključ u ruke)

Web shop - Kompletno e-commerce rešenje (web prodavnica kluč u ruke)

Treba Vam profesionalna web prodavnica, a želite da do nje dođete brzo i lako? Mi Vam to obezbeđujemo.
Znamo da su jedina stvarna garancija našeg uspeha - uspeh i zadovoljstvo naših klijenata. Zato nam nije cilj samo da prodamo uslugu već da ta usluga ispuni sva Vaša očekivanja i donese Vam željene rezultate. S tim ciljem obezbedili smo Vam ovu specijalnu ponudu.
Internet prodavnica je našim klijentima sada na dohvat ruke. Kreirali smo profesionalni web shop sistem pomoću kog za samo 15 minuta možete kreirati svoju jedinstvenu i funkcionalnu online prodavnicu. Pri tom, iza sebe imate tim mladih ljudi koji će Vam svojim savetima, tehničkom i marketing podrškom i entuzijazmom pomoći da Vaša Internet prodaja bude uspešna. Dakle u paketu dobijate najsavremeniju web prodavnicu sa svim potrebnim funkcijama, besplatno marketing predavanje i uvek dostupnu tehničku podršku.

 • najsavremenija tehnologija
 • jedinstven izgled web prodavnice
 • podešavanje web prodavnice za 15 minuta
 • funkcije za dodatnu vrednost proizvoda
 • marketingške funkcije
 • olakšana administracija
 • plaćanje mesečno
 • besplatna edukacija
 • besplatni marketinški saveti
 • Vi samo treba da brinete o prodaji sve ostalo prepustite nama

Ako Vam još nešto nedostaje tu smo da Vam ispunimo jedistvene zahteve
Naše višegodišnje iskustvo u online prodaji i na desetine uspešno pokrenutih internet prodavnica, stvorilo je dovoljno prakse da se možemo nositi i sa najzahtevnijim izazovima.
 
* NOVO - U mogućnosti smo da vam ponudimo jedinstveni vid vođenja administracije više prodavnica. Kontrolisanje više prodavnica na različitim domenima sa jednog mesta - iz jedne administracije je sada moguće. Sve to uz mogućnost biranja da li će se određeni proizvod naći na svim domeima ili samo na odabranim. Ukoliko vam ovakva opcija zvuči zanimljivo javite nam se da se dogovorimo.

Evidencija narudžbi, stanja lagera i statusa porudžbine - Semafor

Semafor je modul koji smo sami razvili kako bismo olakšali administraciju naručenih proizvoda u web prodavnici. Osim što je semafor veoma koristan za male web shop - ove, njegova efikasnost naročito dolazi do izražaja u onim web prodavnicama kojima magacin nije na dohvat ruke ili je magacioner odvojen od ostatka tima.
Semafor omogućava da magacioner vidi sve naručene proizvode i:

 • slike proizvoda
 • naručenu količinu
 • datum naručivanja
 • stanje na lageru

Magacioner može da ostavi komentar za svaki proizvod ponaosob i može da obeleži da li je proizvod pripremljen za slanje. Ovako menadžer prodaje u svakom trenutku zna za koju porudžbinu treba da pripremi račun i organizuje slanje paketa kupcu.
Iskustvo u više Internet prodavnica pokazalo je da primena ovog modula u svakodnevnom radu štedi 1-2 sata vremena (u zavisnosti, naravno, od broja porudžbina) i čini proces transparentnijim za glavnog menadžera, tako da on u svakom trenutku vidi i zna šta se dešava u web shop -u. Semafor u mnogome umanjuje stres prouzrokovan manjkom informacija.

SIP - digitalna centrala

Sip

Šta je SIP trunk?

SIP trunk (ili Bussiness trunking, skraćeno samo SIP) je usluga Telekom Srbije. SIP je u stvari telefon preko interneta.

 

Kako funkcioniše SIP?

SIP je digitalna telefonska linija preko interneta, IP telefoniranje. Za funkcionisannje Vam je potreban jedan računar koji će biti Vaš SIP server i naravno telefonska linija. Svi pozivi se ostvaruju preko ovog servera. U isto vreme može biti aktivno 8 linija, što najverovatnije zadovoljava većinu web prodavnica.

 

Kako Vam SIP može pomoći oko web shopa?

U ternutku kada Vam stiže poziv, naš modul pretražuje Vašu bazu web prodavnice i proba da identifikuje kupca na osnovu telefonskog broja. Ako taj broj postoji, onda se na ekranu pokazuju svi mogući podatci koje znamo o kupcu pre nego što podignemo vezu:

 • ime i prezime
 • sve predhodne porudžbine
 • sve trenutno aktivne porudžbine
 • naručeni proizvodi
 • komentari koje je ostavio kupac ili adminstrator

Zamislite situaciju, telefon je zazvonio a Vi znate sve o Vašem klijentu, što vam daje prostora da se dodatno pripremite za razgovor.

 

Implementacija knjigovodstvenog programa

Implementacija knjigovodstvenog programa

Roba ili usluga koju prodajte zahteva račun - fakturu na osnovu specifikacije koju je mušterija odredila.

Možemo Vam obezbediti kompletno integrisanje e-prodavnice sa Vašim knjigovodstvenim programom ako isti podržava uvoz podataka na neki način.

Lako vođenje više maloprodajnih jedinica i veleprodajnog subjekta, sve to u skaldu sa evidencijom lager stanja.

Kada se opredelite za ovakav način integracije, imaćete prave uvide i analizu o tokovima svog poslovanja.

Već posle nekoliko dana korišćenja ovokvog načina fakturisanja naši klijenti su se pohvalili da im je kompletan posao znatno olakšan zbog smanjene papirologije i značajne uštede vremena.

 

 

Preporuke

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata i njihove utiske o saradnji sa nama.

Thu, 15 Aug 2013

Nakon završetka izrade FB aplikacije firma Studio Present je premašila sva naša očekivanja i izradila nagradnu igru (PUZZLE) koji je kako svojim dizajnom tako i efikašnošću opravdao i više nego što smo tražili. Brzina, efikasnost, professionalnost, i pre svega korektnost je ono što smo mi iskusili prilikom naše dosadašnje saradnje. Rado preporučujemo ovu firmu, po osnovi naših pozitivnih iskustava.

Mini Pani
Fri, 21 May 2010

Šta reći o njima osim da su sjajan tim! Profesionalnost, brzina i efikasnost su nas prijatno iznenadili. Veoma je veliko zadovoljstvo raditi sa njima, jer za njih nema granica i nemogućih projekata. Najzad smo našli pravu agenciju, koja može da zadovolji sve naše prohteve.

Dielle doo